infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Tűzvédelmi szolgáltatások
Minden munkáltatónak törvényi kötelezettsége, továbbá a biztonságos működés miatt érdeke is a tűzvédelmi jogszabályok, illetve előírások ismerete, betartása és betartatása.
 
A tűzvédelem a tűz elleni védekezést jelenti, mely gyűjtőfogalom magában foglalja a tűzesetek megelőzését, a tűzoltási feladatok ellátását, a tűzvizsgálatot, valamint e tevékenységek feltételeinek biztosítását.
 
A tűzvédelem célja az emberek életének, testi épségének és egészségének, valamint a természetes és mesterséges javaknak, vagyontárgyaknak védelme a nem szándékos tüzektől, szándékos irányított (pl. tarlóégetés) vagy nem irányított tüzektől (pl. gyújtogatások) továbbá a kémiai robbanásoktól.
 
Minden munkáltatónak és munkavállalónak meg kell ismernie és be kell tartania a tűzmegelőzési szabályokat, emellett a tűz- és káresetek jelzésével, a tűz oltásával és a műszaki mentéssel kapcsolatos kötelezettségeket.
 
A tűzvédelmi törvény és a kapcsolódó jogszabályok alapvető követelményként határozzák meg, hogy a gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek gondoskodjanak a jogszabályokban, szabványokban, műszaki előírásokban és hatósági határozatokban megszabott tűzvédelmi követelmények betartásáról. A vonatkozó jogszabályok további kötelezettségként írják elő az építmények, létesítmények, technológiai rendszerek tűzvédelmi szempontból megfelelő megvalósítását, fejlesztését és üzemeltetését, valamint a vállalkozás tevékenységi körével kapcsolatos veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását.
 
Tehát a munkáltatóknak számos feladatuk van a tűzvédelem területén, többek között meg kell határozniuk a szükséges szabályokat a tűzesetek megelőzéséhez a helyi sajátosságok figyelembe vételével a tűzvédelmi jogszabályok alapján. Ezen felül rendelkezniük kell az előírt tűzvédelmi dokumentumokkal és biztosítaniuk kell munkavállalóik számára a megfelelő tűzvédelmi oktatást. Továbbá gondoskodniuk kell a különböző tűzvédelmi eszközök, felszerelések, berendezések létesítéséről, fejlesztéséről és üzemeltetéséről.
 
A hatályos jogszabályok alapján meghatározott tűzvédelmi tevékenységek szaktevékenységnek minősülnek, melyeket csak megfelelő végzettséggel rendelkező személy végezhet! A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. szakemberei rendelkeznek az előírt és szükséges tűz- és munkavédelmi képesítésekkel.
 
Szolgáltatásainkkal segítünk eligazodni a tűzvédelem útvesztőjében! Vállalkozása igényeire szabva elkészítjük a szükséges dokumentumokat, elvégezzük az előírt felülvizsgálatokat és ellenőrzéseket. Összefoglalva, levesszük válláról a tűzvédelemmel kapcsolatos gondokat!
 
Folyamatos és teljes körű tűzvédelmi szolgáltatásunk igénybevételével biztosíthatja vállalkozása számára a hatályos jogszabályoknak való megfelelést. Növelheti a munkahelyek, és ezzel együtt a munkavállalók biztonságát, csökkentheti a tüzesetek kialakulásának kockázatát.
 
Komplex tűzvédelmi tevékenységünket az egyedi és aktuális igényekhez igazítva, folyamatos (átalánydíjas) szolgáltatás keretében, szerződés alapján látjuk el, mellyel teljes körű és átfogó tűzvédelmi szolgáltatást biztosítunk kiszámítható és előre tervezhető költséggel.
 
Tűzvédelmi szolgáltatásaink:
A teljes körű tűzvédelmi tevékenységünkre árajánlatot minden esetben előzetes, személyes találkozó és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben az Ön cégének egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak. Bizonyos esetekben tevékenységeinket egyszeri (eseti) szolgáltatás keretében is ellátjuk.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.