infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Tűz- és munkavédelmi oktatások
A tűz- és a munkavédelmi jogszabályok előírásai szerint minden munkáltatónak kötelezettsége gondoskodni arról, hogy munkavállalói tűz- és munkavédelmi oktatás keretében elsajátítsák és megismerjék az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeit, a tűz- és munkavédelmi előírásokat, továbbá a tűzmegelőzési szabályokat, a tűz- és káresetek jelzésével, a tűz oltásával és a műszaki mentéssel kapcsolatos kötelezettségeket.
 
Az oktatással kapcsolatban számos tevékenység a hatályos jogszabályok szerint szaktevékenységnek minősül, ezért kizárólag tűz- és munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. szakemberei rendelkeznek az oktatási anyagok, tematikák elkészítéséhez és az oktatás megtartásához, dokumentálásához előírt és szükséges tűz- és munkavédelmi képesítésekkel.
 
Mikor kell tűzvédelmi oktatást tartani?
A munkáltatónak tűzvédelmi oktatás keretében kell gondoskodnia arról, hogy a munkavállalók
elsajátítsák, és a foglalkoztatás teljes időtartama alatt rendelkezzenek a tűzvédelem elméleti és gyakorlati ismereteivel, megismerjék a szükséges szabályokat, utasításokat és információkat.
 
Mikor kell munkavédelmi oktatást tartani?
A munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében kell gondoskodnia arról, hogy a munkavállalók
elsajátítsák, és a foglalkoztatás teljes időtartama alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel, megismerjék a szükséges szabályokat, utasításokat és információkat.
 
A tűz- és munkavédelmi oktatásokat rendes munkaidőben kell megtartani, és az oktatás elvégzését a tematika megjelölésével, továbbá a résztvevők aláírásával ellátva írásban kell rögzíteni.
 
Vállalkozásunk több lehetőséget is kínál partnerei számára a tűz- és munkavédelmi oktatások megtartására.
 
Helyszíni tűz- és munkavédelmi oktatás:
Helyszíni prezentációs tűz- és munkavédelmi oktatás:
Online tűz- és munkavédelmi oktatás:
Hogyan működik?
Az online felületünkön regisztrálást követően elérhetővé válik a tűz- és munkavédelmi oktatási anyag és tematika, majd az oktatáshoz kapcsolódó teszt. Mivel a felületet a munkavállalók bárhonnan elérhetik, így mindenki számára gyorsan és rugalmasan elvégezhető a képzés.
 
Tűz- és Munkavédelmi oktatásokkal kapcsolatos szolgáltatásaink:

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.