infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Tűz- és munkavédelmi oktatások
A tűz- és a munkavédelmi jogszabályok előírásai szerint minden munkáltatónak kötelezettsége gondoskodni arról, hogy munkavállalói tűz- és munkavédelmi oktatás keretében elsajátítsák és megismerjék az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeit, a tűz- és munkavédelmi előírásokat, továbbá a tűzmegelőzési szabályokat, a tűz- és káresetek jelzésével, a tűz oltásával és a műszaki mentéssel kapcsolatos kötelezettségeket.
 
A tűz- és munkavédelmi oktatással kapcsolatban számos tevékenység a hatályos jogszabályok szerint szaktevékenységnek minősül, ezért kizárólag tűz- és munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. szakemberei rendelkeznek az oktatási anyagok, tematikák elkészítéséhez és az oktatás megtartásához, dokumentálásához előírt és szükséges tűz- és munkavédelmi képesítésekkel.
 
Mikor kell tűzvédelmi oktatást tartani?
A munkáltatónak tűzvédelmi oktatás keretében kell gondoskodnia arról, hogy a munkavállalók
elsajátítsák, és a foglalkoztatás teljes időtartama alatt rendelkezzenek a tűzvédelem elméleti és gyakorlati ismereteivel, megismerjék a szükséges szabályokat, utasításokat és információkat.
 
Mikor kell munkavédelmi oktatást tartani?
A munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében kell gondoskodnia arról, hogy a munkavállalók
elsajátítsák, és a foglalkoztatás teljes időtartama alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel, megismerjék a szükséges szabályokat, utasításokat és információkat.
 
A tűz- és munkavédelmi oktatásokat rendes munkaidőben kell megtartani, és az oktatás elvégzését a tematika megjelölésével, továbbá a résztvevők aláírásával ellátva írásban kell rögzíteni.
 
Vállalkozásunk több lehetőséget is kínál partnerei számára a tűz- és munkavédelmi oktatások megtartására.
 
Helyszíni tűz- és munkavédelmi oktatás:
Helyszíni prezentációs tűz- és munkavédelmi oktatás:
Online tűz- és munkavédelmi oktatás:
Hogyan működik?
Az online felületünkön regisztrálást követően elérhetővé válik a tűz- és munkavédelmi oktatási anyag és tematika, majd az oktatáshoz kapcsolódó teszt. Mivel a felületet a munkavállalók bárhonnan elérhetik, így mindenki számára gyorsan és rugalmasan elvégezhető a képzés.
 
Tűz- és Munkavédelmi oktatásokkal kapcsolatos szolgáltatásaink:
A tűz- és munkavédelmi oktatással kapcsolatos tevékenységünkre árajánlatot minden esetben előzetes egyeztetés, és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben az Ön cégének egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.