infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálata, beszerzése
A tűz- és munkavédelem területén a jelenleg hatályos jogszabályok és előírások számos eszköz, berendezés felülvizsgálatát, ellenőrzését és karbantartását írják elő.
 
A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. megoldást nyújt mindezekre, és az elvégzett szolgáltatásokat követően kiállítja a kapcsolódó dokumentumokat.
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, karbantartásával kapcsolatban sok tevékenység szaktevékenységnek minősül ezért kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. Vállalkozásunk szakemberei rendelkeznek a felülvizsgálatok elvégzéséhez és a dokumentumok elkészítéséhez előírt és szükséges képesítésekkel.
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, karbantartásával kapcsolatos tevékenységeink:
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatára, karbantartására árajánlatot minden esetben előzetes egyeztetés, és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben az Ön cégének egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak.
 
Cégünk megoldja Ön helyett a különböző tűz- és munkavédelmi eszközök, felszerelések beszerzését, illetve igény szerinti szakszerű felhelyezését és felszerelését!
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök beszerzésével kapcsolatos tevékenységeink:
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.