infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálata, beszerzése
A tűz- és munkavédelem területén a hatályos jogszabályok számos eszköz, berendezés felülvizsgálatát, ellenőrzését és karbantartását írják elő.
 
A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. megoldást nyújt mindezekre, és az elvégzett felülvizsgálatok után kiállítja a jogszabályi előírásoknak megfelelő igazoló dokumentumokat.
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, karbantartásával kapcsolatban sok tevékenység szaktevékenységnek minősül ezért kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy végezheti.
 
Vállalkozásunk szakemberei rendelkeznek a felülvizsgálatok elvégzéséhez és a dokumentumok elkészítéséhez előírt és szükséges képesítésekkel.
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, karbantartásával kapcsolatos tevékenységeink:
 
 
Vállalkozásunk segít a különböző tűz- és munkavédelmi eszközök, felszerelések beszerzésében, illetve igény szerint vállaljuk az eszközök szakszerű felhelyezését vagy felszerelését is!

 
A tűz- és munkavédelmi eszközök beszerzésével kapcsolatos tevékenységeink:
 


 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatára, karbantartására árajánlatot minden esetben előzetes egyeztetés, és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben a cég egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak.

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.