infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálata, karbantartása
A tűz- és munkavédelem területén a jelenleg hatályos jogszabályok, rendeletek, szabványok és előírások számos tűz- és munkavédelmi eszköz, berendezés felülvizsgálatát, ellenőrzését és karbantartását írják elő.
 
A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. megoldást nyújt mindezekre, és az elvégzett szolgáltatásokat követően kiállítja a kapcsolódó dokumentumokat.
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, karbantartásával kapcsolatban számos tevékenység a hatályos jogszabályok szerint szaktevékenységnek minősül ezért kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. Vállalkozásunk szakemberei rendelkeznek a felülvizsgálatok elvégzéséhez és dokumentálásához előírt és szükséges képesítésekkel.
 
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatával, karbantartásával kapcsolatos tevékenységeink:
A tűz- és munkavédelmi eszközök felülvizsgálatára, karbantartására árajánlatot minden esetben előzetes egyeztetés, és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben az Ön cégének egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.