infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Munkavédelmi szolgáltatások
A munkavédelem minden vállalkozás számára nem csak jogszabályi kötelezettség hanem, egy kiemelten fontos terület, hiszen biztosítja, hogy a munkavállalók biztonságban és egészséges körülmények között végezhessék munkájukat.
 
A munkavédelmi előírások betartása amellett hogy biztosítja a munkavállalók biztonságát és egészségét, valamint a munkahelyek védelmét, pozitívan kihat a cég működésére is.
 
Hiszen az előírások betartása csökkenti a baleseteket, a kockázatokat és a veszélyeket, segíti a büntetések elkerülését, melyek mind hozzájárulnak a cég sikeres és hosszútávú működéséhez.
 
Számunkra a munkavédelem többről szól, mint sablonos megoldások! Szolgáltatásainkkal segítünk eligazodni a munkavédelem útvesztőjében!
 
A vállalkozás igényeire szabva elkészítjük a szükséges dokumentumokat, elvégezzük az előírt felülvizsgálatokat és ellenőrzéseket, megtartjuk az oktatásokat és kivizsgáljuk a baleseteket.
 
Összefoglalva, levesszük partnereink válláról a munkavédelemmel kapcsolatos gondokat és hozzájárulunk a biztonságos és egészséges munkakörnyezet megteremtéséhez.
 
Teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk igénybevételével biztosíthatja vállalkozása számára a hatályos jogszabályoknak való megfelelést. Növelheti a munkahelyek, és ezzel együtt a munkavállalók biztonságát, csökkentheti a munkahelyi balesetek kialakulásának kockázatát.
 

Mit tartalmaz munkavédelmi szolgáltatásunk?

Elkészítjük és naprakészen tartjuk a munkahelyi kockázatértékelést és a szükséges munkavédelmi dokumentumokat (kémiai kockázatértékelés, egyéni védőeszközök juttatási rendje, mentési terv, munkaköri orvosi vizsgálatok rendje, munkavédelmi oktatási anyag és tematika).
 
Megtartjuk a szükséges (munkába állást megelőző, éves ismétlődő, rendkívüli) munkavédelmi oktatásokat személyesen vagy cégünk online felületén keresztül.
 
Megszervezzük és lebonyolítjuk a munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot. Mely elméleti és gyakorlati részből áll, a képzés után pedig a résztvevőknek tanúsítványt állítunk ki.
 
Tanácsot adunk a cég munkavédelmi feladataival kapcsolatban.
 
A szerződésben rögzített időközönként bejárjuk a cég területét, felmérjük az aktuális munkavédelmi teendőket és a munkavédelmi szemléről bejárási jegyzőkönyvet állítunk ki.
 
Gondoskodunk a gépek, berendezések és eszközök munkavédelmi szempontú vizsgálatáról (üzembe helyezést megelőző, időszakos stb.).
 
Beszerezzük a hiányzó egyéni védőeszközöket, munkavédelmi eszközöket és jelöléseket és gondoskodunk szakszerű kihelyezésükről.
 
Kivizsgáljuk és jegyzőkönyvezzük a bekövetkezett munkabaleseteket és segítünk a hatóság felé történő bejelentésben.
 
Felmérjük az otthoni munkahelyeket (home office) és elkészítjük a szükséges kockázatértékelést.
 
Kapcsolatot tartunk a hatósággal és képviseljük a céget egy esetleges munkavédelmi hatósági ellenőrzésen.
 
Figyelemmel kísérjük a munkavédelmi jogszabályok változásait és tájékoztatjuk partnereinket, hogy mindig naprakészek legyenek.
 

Miért válasszon minket?

Bírság garancia: cégünk tevékenységi és szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezik, így partnereink teljes biztonságban érezhetik magukat.
 
24/7: partnereinknek 0-24 órás rendelkezésre állást biztosítunk, így bármikor, ha szükség van ránk, elérhetőek vagyunk és azonnal intézkedünk.
 
Soron kívüli ügyintézés: amennyiben a cégnél munkabaleset következik be, soron kívüli ügyintézést biztosítunk és a lehető leghamarabb elkezdjük a baleset körülményeinek kivizsgálását.
 
Soron kívüli rendelkezésre állás: amennyiben a cégnél a tűz- vagy munkavédelmi hatóság ellenőrzést tart, soron kívüli rendelkezésre állást biztosítunk. Előre bejelentett ellenőrzés alkalmával minden esetben részt veszünk mi is, „meglepetés szerű” ellenőrzés során pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre álljunk.
 
Szakmai tapasztalat: szakembereink sokszor „vizsgáztak” már a hatóságok előtt egy-egy ellenőrzés során, az általunk készített dokumentumok pedig minden esetben megfeleltek az ellenőrzések alkalmával.
 
Tűz- és munkavédelmi dosszié: az elkésztett dokumentumokat nem csak e-mailben küldjük meg, hanem egy mappába rendszerezve papíralapon is átadjuk. Így egy hatósági ellenőrzés során csak le kell venni a polcról a dossziét és átnyújtani az ellenőrző személy részére. A dosszié tartalmazza az összes tűz- és munkavédelmi iratot, így az bárki számára könnyen áttekinthető.
 

Mikor szükséges tűz- és munkavédelmi szakembert foglalkoztatni?

A tűz- és munkavédelmi szakember alkalmazásának feltételeit számos jogszabály határozza meg attól függően, hogy mi a cég tevékenysége, mennyi a munkavállalók létszáma, milyen eszközöket és anyagokat használnak a munkavégzés során, milyen tűzvédelmi eszközök állnak a cég kezelésében stb.
 
Összességében elmondhatjuk, hogy a legtöbb vállalkozásnak szükséges foglalkoznia valamilyen mértékben ezzel a területtel. Hiszen ha a cégnek van legalább egy munkavállalója vagy rendelkezik tűzvédelmi eszközzel, akkor már vannak olyan feladatok, amelyeket tűz- és munkavédelmi szakember szükséges elvégezzen.
 
Számos tűz- és munkavédelmi tevékenység pedig szaktevékenységnek minősül, melyet csak megfelelő végzettséggel rendelkező személy végezhet. Azonban cégünk szakemberei rendelkeznek a feladatok ellátásához szükséges képesítésekkel és tapasztalattal.
 

Hogyan dolgozunk?

Tevékenységünket folyamatos szolgáltatás keretében, átalánydíjas szerződés alapján látjuk el, mellyel teljes körű és átfogó munkavédelmi szolgáltatást biztosítunk kiszámítható és előre tervezhető költséggel.
 
A teljes körű munkavédelmi tevékenységünkre árajánlatot minden esetben előzetes, személyes találkozó és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben a cég egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak.
Tevékenységeinket egyszeri (eseti) szolgáltatás keretében is ellátjuk.

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.