infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Munkavédelmi szolgáltatások
Minden munkáltatónak törvényi kötelezettsége, továbbá a biztonságos működés miatt érdeke is az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megvalósítása, biztosítása és a munkavédelmi előírások betartása, betartatása.
 
A munkavédelem a szervezett munkavégzésre vonatkozó biztonsági és egészségügyi követelmények, törvények, rendeletek és előírások összességét jelenti.
 
A munkavédelem célja a szervezetten munkát végzők egészségének, munkavégző képességének megóvása, a munkakörülmények humanizálása, a foglalkozási megbetegedések és munkabalesetek elkerülése és a munkahelyen használt gépek, berendezések munkavédelmi szempontok szerinti biztonságossá tétele.
 
Minden munkáltatónak és munkavállalónak meg kell ismernie és be kell tartania az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeit és a különböző munkavédelmi előírásokkal kapcsolatos kötelezettségeket.
 
A munkavédelmi törvény és a végrehajtására kiadott jogszabályok alapvető követelményként határozzák meg a munkáltatók szervezett munkavégzéssel kapcsolatos követelményeit: minden munkáltató kötelessége gondoskodni az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörülmények, munkahelyek, munkaeszközök biztosításáról, fejlesztéséről, üzemeltetéséről, továbbá a balesetek és baleseti ártalmak megelőzéséről, és az ezekhez szükséges tárgyi, személyi és szervezési feltételek biztosításáról.
 
Tehát a munkáltatóknak számos feladatuk van a munkavédelem területén. A fentebb említetteken túl rendelkezniük kell az előírt munkavédelmi dokumentumokkal és biztosítaniuk kell munkavállalóik számára a megfelelő munkavédelmi oktatást. Továbbá gondoskodniuk kell a különböző munkavédelmi eszközök, felszerelések, berendezések létesítéséről, fejlesztéséről és üzemeltetéséről.
 
A hatályos jogszabályok alapján meghatározott munkavédelmi tevékenységek szaktevékenységnek minősülnek, melyeket csak megfelelő végzettséggel rendelkező személy végezhet! A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. szakemberei rendelkeznek az előírt és szükséges tűz- és munkavédelmi képesítésekkel.
 
Szolgáltatásainkkal segítünk eligazodni a munkavédelem útvesztőjében! Vállalkozása igényeire szabva elkészítjük a szükséges dokumentumokat, elvégezzük az előírt felülvizsgálatokat és ellenőrzéseket. Összefoglalva, levesszük válláról a munkavédelemmel kapcsolatos gondokat!
 
Folyamatos és teljes körű munkavédelmi szolgáltatásunk igénybevételével biztosíthatja vállalkozása számára a hatályos jogszabályoknak való megfelelést. Növelheti a munkahelyek, és ezzel együtt a munkavállalók biztonságát, csökkentheti a munkahelyi balesetek kialakulásának kockázatát.
 
Komplex munkavédelmi tevékenységünket az egyedi és aktuális igényekhez igazítva, folyamatos (átalánydíjas) szolgáltatás keretében, szerződés alapján látjuk el, mellyel teljes körű és átfogó munkavédelmi szolgáltatást biztosítunk kiszámítható és előre tervezhető költséggel.
 
Munkavédelmi szolgáltatásaink:
A teljes körű munkavédelmi tevékenységünkre árajánlatot minden esetben előzetes, személyes találkozó és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben az Ön cégének egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak. Bizonyos esetekben tevékenységeinket egyszeri (eseti) szolgáltatás keretében is ellátjuk.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.