infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Munkahelyi elsősegélynyújtó oktatás
Az elsősegélynyújtási ismeretek elsajátításával nem csak a törvényi kötelezettségnek tesz eleget, hanem a kiképzett munkatársak akár életet is menthetnek!
 
A hatályos jogszabályi előírások szerint minden munkahelyen biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit, tehát a munkáltató felelőssége hogy, az elsősegély dobozon túl, rendelkezésre álljanak a területen megfelelően kiképzett munkahelyi elsősegélynyújtó munkavállalók is.
 
Vállaljuk munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam lebonyolítását, nagyobb létszám esetén akár az Ön cégének telephelyén is! A képzés helyét és idejét minden esetben a cég igényeihez igazítjuk!
 
A tanfolyam során megtanítjuk a résztvevőknek az elsősegélynyújtással kapcsolatos alapvető ismereteket, az életmentő technikákat, a sérültellátást, és hogyan tudnak hatékonyan reagálni a különböző vészhelyzetekre.
 
Az oktatási tematika összeállításában figyelembe vesszük az adott munkahely sajátosságait, a munkavégzés veszélyeit, így minden résztvevő a saját munkahelyére szabott, gyakorlatorientált képzésben részesül.
 
Az elsősegély oktatást tapasztalt szakemberek és oktatók vezetik, akik széleskörű tudással és gyakorlattal rendelkeznek.
 
Hogyan zajlik a tanfolyam?
 
Elméleti oktatás: alapvető ismeretek megszerzése, mint például a légzéstámogatás, újraélesztés, vérzéscsillapítás, sérültek mozgatása, teendők csonttörés/égés vagy mérgezés esetén, valamint további életmentő teendők ismertetése.
 
Gyakorlati oktatás: Ambu-baba, lélegeztetés, szívmasszázs, AED (defibrillátor) használatának ismertetése, technikák ismertetése a légútba került idegen test eltávolítására stb.
 
Tanúsítvány: az oktatás után a tanfolyamot sikeresen elvégzettek számára tanúsítvány kerül kiállításra.

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.