infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Munkabalesetek kivizsgálása
A munkabaleset körülményeinek feltárása és tisztázása általában bonyolult és összetett folyamat, hiszen minden eset egyedi.
 
A munkavédelmi törvény és a végrehajtására kiadott jogszabályok alapvető követelményként határozzák meg a munkáltatók számára a munkabalesetek tisztázását, nyilvántartásba vételét, dokumentálását és szükség szerinti kivizsgálását, bejelentését.
 
A munkabalesetek kivizsgálása a hatályos jogszabályok szerint munkabiztonsági szaktevékenységnek minősül, ezért kizárólag munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. szakemberei rendelkeznek a kivizsgáláshoz és a kapcsolódó tevékenységekhez előírt és szükséges munkavédelmi képesítésekkel.
 
Amennyiben munkabaleset következett be vállalkozásánál, keressen minket bizalommal! Elvégezzük a munkabaleset kivizsgálását, közreműködünk a balesettel kapcsolatos dokumentumok elkészítésében és határidőre a hatóság számára történő beküldésében.
 
Munkabaleset kivizsgálásával kapcsolatos szolgáltatásaink:

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.