infofalanx.hu       +36 20 966 9696
RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÁRAJÁNLAT BLOG Kapcsolat
Munkabalesetek kivizsgálása
A munkabaleset körülményeinek feltárása és tisztázása általában bonyolult és összetett folyamat, hiszen minden eset egyedi. A munkabalesetet így definiálhatjuk: munkabalesetnek minősül az a baleset, amely a munkavállalót a szervezett munkavégzés során, vagy azzal összefüggésben éri, annak helyétől és időpontjától és a munkavállaló (sérült) közrehatásának mértékétől függetlenül. A munkavégzéssel összefüggésben következik be a baleset, ha a munkavállalót a foglalkozás körében végzett munkához kapcsolódó közlekedés, anyagvételezés, tisztálkodás, szervezett üzemi étkeztetés, foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás és a munkáltató által nyújtott egyéb szolgáltatás igénybevétele során éri. A munkahely és a lakás vagy szállás közötti közlekedés során bekövetkező baleset csak abban az esetben minősül munkabalesetnek, ha az a munkáltató saját vagy bérelt járművével történt. Ellenkező esetben a baleset nem munkabaleset, hanem úti baleset, amely már társadalombiztosítási fogalom.
 
A munkavédelmi törvény és a végrehajtására kiadott jogszabályok alapvető követelményként határozzák meg a munkáltatók számára a munkabalesetek tisztázását, nyilvántartásba vételét, dokumentálását és szükség szerinti kivizsgálását, bejelentését.
 
A munkabalesetek kivizsgálása a hatályos jogszabályok szerint munkabiztonsági szaktevékenységnek minősül, ezért kizárólag munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. A Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft. szakemberei rendelkeznek a kivizsgáláshoz és a kapcsolódó tevékenységekhez előírt és szükséges munkavédelmi képesítésekkel.
 
Amennyiben munkabaleset következett be vállalkozásánál, keressen minket bizalommal! Elvégezzük a munkabaleset kivizsgálását, közreműködünk a balesettel kapcsolatos dokumentumok elkészítésében és határidőre a hatóság számára történő beküldésében.
 
Munkabaleset kivizsgálásával kapcsolatos szolgáltatásaink:
A munkabaleset kivizsgálásával kapcsolatos tevékenységünkre árajánlatot minden esetben előzetes egyeztetés, és felmérés után tudunk adni, azért, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben az Ön cégének egyedi és aktuális igényeihez igazodjanak.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.
KAPCSOLAT
  +36 20 966 9696        infofalanx.hu        falanx        falanx
Falanx Tűz- és Munkavédelem Kft.   |   © 2021 Minden jog fenntartva!   |   Adatkezelési tájékoztató |   Impresszum

Kövessen minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.
Weboldalunk sütiket használ működése során, melyekről bővebb információt az Adatkezelési tájékozatóban olvashat. A weboldal látogatásával hozzájárul ezek használatához.